intropeutersgroep 1groep 2groep 3groep 4groep 5groep 6groep 7groep 8algemeenalles
(Nieuws geplaatst door team op 11 april 2016) ga naar het overzicht
Hoera!

Vandaag hebben we op school Daltonvisitatie gehad. Daltonvisitatie is een soort inspectiebezoek vanuit de Daltonvereniging. Om jezelf Daltonschool te mogen noemen moet je namelijk aan een aantal voorwaarden voldoen.
Dit wordt regelmatig gecontroleerd door een paar visiteurs.
De conclusie van de Dalton visiteurs is dat ze de Daltonvereniging adviseren om ons Daltoncertificaat te verlengen met 5 jaar. We kregen van hen een DIK compliment.  We hebben op alle punten een voldoende gescoord, vandaar dat wij er van uitgaan dat dit advies vast en zeker opgevolgd gaat worden.. Een van de visiteurs merkte nog op dat de scores voldoende waren bij gebrek aan de boordeling goed.(er kan voldoende of onvoldoende gegeven worden.)
Ze vinden onze school een modelschool voor het Daltononderwijs en alle Daltonprincipes werden door hen teruggevonden in de wijze van lesgeven, de gesprekken met de kinderen en de gesprekken met de ouders.
Het team werd geprezen voor hun inzet en gedrevenheid.
We zijn echt SUPER trots op ons team, onze kinderen en onze ouders want een Daltonschool maak je niet als team maar dat maak je met elkaar!